Pretparken, speeltuinen, strand in Utrecht en Flevoland Een dagje uit met de kinderen  
Pretparken, speeltuinen, strand en zee    
     
     
Een dagje uit in Noord- en Zuid-Holland
Pretparken, speeltuinen, strand en ....

In Noord Holland en Zuid Holland zijn de stranden populair. In en rond de vele steden zijn binnenspeeltuinen te vinden en pretparken als Duinrell en Linneaushof te vinden. Bekende direntuinen zijn Artis in Amsterdam en diergaarde Blijdorp in Rotterdam.

een weekend weg

Leuke dingen doen!

Attracties   Omschrijving
Linneaushof: een hele grote speeltuin Linneaushof, Bennebroek Linnaeushof is een grote speeltuin achter de duinen bij Zandvoort waar je kunt spelen op meer dan driehonderdvijftig speeltoestellen en attracties. Er is een speciale peuter- en kleuterspeeltuin. Ook is er een reuze zandspeelplaats. Mocht het gaan regenen dan is er een overdekte speeltuin. Nieuw is de waterspeeltuin. Het leuke van Linnaeushof is dat er bij de attracties geen grote wachtrijen staan. Bennebroek
Attractiepark Duinrell Duinrell, Wassenaar Dit is een pretpark met veel water. Naast de waterattracties is er ook een bijzonder zwembad, het Tikibad. Ook zijn er droge attracties. Voor de kleintjes is er het sprookjespark Wonderland. Het Tikibad is op twee weken na de hele winter open. Wassenaar
Strand, zee en duinen badplaatsen Noord-Holland Noord-Holland heeft een 300 kilometer lange kuststrook waarvan 100 kilometer met een breed zandstrand. Op deze site vindt u informatie over populaire badplaatsen in Holland. Enkele populaire stranden zijn Hoek van Holland, Kijkduin, Scheveningen, Katwijk aan Zee, Wijk aan Zee en Noordwijk aan Zee.
Dierentuin Artis Artis, Amsterdam Deze bijna historische dierentuin ligt vlakbij het Waterlooplein in Amsterdam .
Familiepark Drievliet Drievliet, Den Haag Met de Jungle River, de Space Loop, de Kopermijn, de Free Fall en de Cinemagic. In een boomstam op een kolkende stroom varen en in een mijnwagentje 20 meter naar beneden suizen. Den Haag.
Strand bij Texel Texel Texel heeft een ca. 25 km lang zandstrand. Er zijn diverse strandopgangen, waar o.a. strandpaviljoens gevestigd zijn. Bij paal 9 (bij Den Hoorn) en paal 28 (bij De Cocksdorp) zijn de strandpaviljoens het hele jaar geopend. Zwemmen bij paal 31, paal 32 en paal 33 is in verband met de sterke stroming verboden.
Bal-lorig Bal-lorig, Rotterdam Bal-lorig is een binnenspeeltuin in Rotterdam. Ook aanwezig in o.a. Zaandam.
Chimpie Champ binnenspeeltuin Aalsmeer Chimpie Champ Aalsmeer is een binnenspeeltuin met als thema 'Dieren en Jungle'. Chimpie Champ biedt kinderen van 1 tot 12 jaar gelegenheid om overdekt te hollen, rennen, klimmen, klauteren en dansen. Aalsmeer.
Kids Playground Kidsplayground, Dortrecht Kids Playground is een overdekte speeltuin in Delft.
Attractiepark De Goudvis Attractiepark De Goudvis, St Maartenszee Een groot speelpark waar u bij elk weer terecht kunt. Met onder andere een enorme speeltuin, groot overdekt speelparadijs, kinderdisco, een puzzeltocht door de duinen en maar liefst drie restaurants en snackbar. St Maartenszee.
Bioscoopagenda Bioscopen In deze agenda kunt u gemakkelijk opzoeken welke films er in de bioscoop bij u in de buurt draait.

Evenementen en attaractiezoeker in Holland