Pretparken, speeltuinen, strand in Utrecht en Flevoland Een dagje uit met de kinderen  
Een dagje uit in Overijssel en Gelderland    
     
 
Een dagje uit in Overijssel en Gelderland
Pretparken, speeltuinen, strand en attractieparken

De bekendste attractieparken zijn het Dolfinarium in Harderwijk en het attractiepark Slagharen.

een weekend weg

Leuke dingen doen!

Attracties   Omschrijving
De Spelerij De Uitvinderij De Spelerij in Dieren De Spelerij is een speelpark in het bos, waar kinderen met hun eigen fantasie en vindingrijkheid aan de gang kunnen gaan tussen de wonderlijkste speelattributen. Dieren.
Dolfinarium Harderwijk Het Dolfinarium in Harderwijk In het Dolfinarium kun je de dolfijnenshows zien en kun je allerlei zeedieren van dicht bij bekijken. Je mag zelfs de roggen aaien. Naast de dieren is er ook een leuk speelgedeelte met een grote glijbaan en een treintje. Harderwijk
Attractiepark Slagharen Attractiepark in Slagharen Dit attractiepark is één van de grotere attractieparken van Nederland. Het is in de Wild West stijl uitgevoerd. Vlakbij het attractiepark ligt het vakantiepark Ponyparkcity. Hier staat bij iedere bungalow een pony voor de kinderen.
Avonturenpark Hellendoorn Avonturenpark in Hellendoorn Dit Avonturenpark ligt op de Sallandse Heuvelrug. Met onder andere papagaaien en zeeleeuwenshows, varen op de kolkende rivier, vliegen met de Tornado en dolen in de catacomben. Voor de kleinsten is er Dreumesland. Hellendoorn
Bal-lorig Binnen speeltuin in Wijhe Overdekte speeltuin in Wijhe
Land van Jan Klaassen Land van Jan Klassen bij Doetichem Land van Jan Klaasen. Dit is een groot speelpark voor kinderen tot zo'n 8 jaar. Ook ovberdekt spelen is mogelijk. Met een kasteel en poppentheater. Braamt bij Doetichem.
Bengeltjes Speeldorp Bengeltjes Speeldorp bij Hengelo Overdekte speeltuin. Hengelo
Kids Playground Binnen speeltuin in Wijhe Kids Playground is een binnenspeeltuin Apeldoorn
Chimpie Champ Binnenspeeltuin in Enschede Chimpie Champ Oosterhout is een binnenspeeltuin met als thema 'Dieren en Jungle'. Bij Chimpie Champ kunnen kinderen van 1 tot 12 jaar overdekt hollen, rennen, klimmen, klauteren en dansen. Enschede. Er is ook een Chimpie Champ in Aalsmeer.
Kids City Overdekte speeltuin in Borne Kids City is een overdekte speeltuin in piratenstijl voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Borne
Park Tivoli en Circus Fun City Park Tivoli in Nijmegen Amusementspark Tivoli is gelegen in de bossen van Berg en Dal, vlak bij Nijmegen. In het park is van alles te doen voor kinderen van 2 tot 12 jaar. In het overdekte klim- en klauterparadijs Circus Fun City, met als thema 'het Circus', kunnen de kinderen, klauteren en glijden. Nijmegen.
Attractiepark De Waarbeek Attractiepark De Waarbeek in Hengelo Dit is een leuk familiepark zonder wachttijden. Hier vind je de Calypso, de Hully-Gully en de Rodelbaan. Ook is er een stoeltjeslift. Voor de kleintjes zijn er de miniscooters, het Kinderreuzenrad en de ministar. Op de rustig stromende Venture River kunnen de kleintjes een kanotocht maken. Hengelo
Bioscoopagenda Pizza's, shoarma, patat en spareribs thuis In deze agenda kunt u gemakkelijk opzoeken welke films er in de bioscoop bij u in de buurt draait.

Attracties en evenementen zoeker in Overijssel en Gelderland